Vinovil Toy Color

L120.00

Compare

Description

Ngjitës vinovil Toy Color të cilin e gjeni në versionet 100ml, 1000ml. Ngjitës ilëngshëm, super i lashëm dhe nuk përmban gluten. Lehtësisht i përdorshëm nga fëmijët mbi 2 vjeç. Rezistent ndaj kontaktit me ajrin. Përdoret mbi letra, foto, karton dhe copa të holla dhe dru.