Tabele Whiteboard me këmbë 7099

L500.00

Compare

Description

Tabelë whiteboard me këmbë. Në njërën anë tabelë dhe në anën tjetër ka veprime matematikore. Në paketim gjeni markerin dhe fshirësen.