Tabele magnetike dhe dërrasë e zezë 3018

L500.00

Compare

Description

Tabelë me dy versione magnetike dhe dërrasë e zezë. Brënda paketimit do të gjeni shkumësat, fshirësen dhe lapsin magnetik. Fëmijët tuaj do të argëtohën dhe mësojnë. Jepi fëmijës tënd një kohë produktive.