Tabela 60×90 me këmbë

L6,500.00

Compare

Description

Tabela të mëdha Whiteboard me përmasa 60 cm me 90 cm. Të përshtatshme për të vendosur flipchart dhe për të shkruar me markera. Këmbët janë lehtësisht të përshtashme për tu ulur ose ngritur në lartësinë që ju dëshironi.