Stilolpas Schneider Tops

L25.00

Compare

Description

Stilolpas Schneider Tops me teknologjinë Ergonomik Triangle e cila sjell komfort gjatë shkrimit. Ngjyra e kapakut / tapës përputhet me ngjyrën e shkrimit: blu, i kuq dhe i zi. Majë metalike 0.5mm. Niveli i bojës është i dukshem. Boja nuk shpërndahet nëpër sipërfaqe.