Stilolpas Schneider Office

L35.00

Compare

Description

Stilolpas Schneider Office me teknologjinë Ergonomik Triangle e cila sjell komfort gjatë shkrimit. ViscoGlide, një bojë hibride me performancë të lartë që kombinon tiparet më të mira të bojës tradicionale dhe bojës xhel. Thahet shumë shpejtë. Ngjyrë blu. Dizenjo me ngjyra të ndryshme.