Stilolpas Schneider Haptify

L250.00

Compare

Description

Stilolpas Schneider Haptify me teknologjinë Ergonomik Triangle me gome në anësore e cila sjell komfort gjatë shkrimit. ViscoGlide, një bojë hibride me performancë të lartë që kombinon tiparet më të mira të bojës tradicionale dhe bojës xhel. Thahet shumë shpejtë. Ngjyrë blu.