Stilolpas Schneider Fave

L35.00

Compare

Description

Stilolpas Schneider Fave me teknologjinë Ergonomik Triangle e cila sjell komfort gjatë shkrimit. ViscoGlide, një bojë hibride me performancë të lartë që kombinon tiparet më të mira të bojës tradicionale dhe bojës xhel. Thahet shumë shpejtë. Rezervë universale dhe me mbushje. E gjeni ne ngjyrat blu, zi, kuq dhe jeshile.