Stilolpas Frixon me gomë

L220.00

Compare

Description

Linja Frixion e stilolapëve shkruan mirë dhe fshihet në mënyrë të pastër, kështu që ju mund të fshini çdo gjë. Ngrohja e gjeneruar nga fshirja e fërkimit shkakton fshirjen e xhelit termo. Maja e tij eshte 0.7mm. Gabimet janë një gjë e së kaluarës me FriXion.