Stilolaps Vinson Sunrise

L20.00

Compare

Description

Stilolapsi Vinson Sunrise me majë metalike 0.7mm. Boja ka përmbjtje xheli e cila është shumë cilësore në shkrim. Stilolapsi ka veshje plastike dhe e gjeni në ngjyrat blu, të zezë dhe kuq.