Stilolaps Vinson Premier

L70.00

Compare

Description

Stilolapsi Vinson Premier me majë metalike 0.7mm. Boja ka përmbajtje xheli e cila është shumë cilësore në shkrim. Stilolapsi ka veshje metali ngjyrë të kuqe, blu, të bardhë dhe zi.