Stilolaps Vinson Elegance

L40.00

Compare

Description

Stilolapsi Vinson ELEGANCE me majë metalike 0.7mm. Boja ngjyrë blu ka përmbjtje xheli e cila është shumë cilësore në shkrim. Stilolapsi ka veshje me ngjyra dhe dizenjo të ndryshme.