Stilolaps Vinson Best Ball

L70.00

Compare

Description

Stilolapsi Vinson Best Ball me majë metalike I cili është vlerësuar medalje të artë për kualitetin e shkrimit. Boja ka përmbjtje xheli e cila është shumë cilësore në shkrim dhe është dy herë më e holle se të tjerët. Stilolapsi ka veshje metali ngjyrë të kuqe, pink, bardh etj.