Stilolaps Pensan My-Tech

L20.00

Compare

Description

Stilolapsi Pensan My-Tech me maje metalike 0.7mm. Nuk lë njolla pasi shkruan ,zgjat shumë është shumë I hollë dhe preciz në shkrim.