Stilolaps me dritë Flamingo

L150.00

Compare

Description

Stilolapsat më interesant i gjeni tek ne me plot dizenjo te ndryshme të personazheve vizatimorë.
Të bukur në dukje dhe njëkohësisht shumë cilësor në shkrim. Ngjyra e bojës është blu. Janë të paisur me dritë.