Stilolaps Lantu LT 615

L7.00

Compare

Description

Stilolapsat Lantu me rrotullim janë të dizenjuar që të jënë shumë komfort. Kanë rezerva me bojë ngjyrë blu dhe kuq të mbushura plotësisht dhe kjo I bën jetëgjatë në përdorim.