Stilolaps Bic Velocity

L80.00

Compare

Description

Stilolapsa Bic Velocity për një rehati dhe vetëbesim në shkrim. Maja e tij është 0.7mm dhe xheli nuk lë gjurmë pas përdorimin. Rezerva e tij është rimbushëse me bojë të zezë dhe blu.