Stilolaps Bic Kristal

L30.00

Compare

Description

Stilolapsat Bic Cristal me maje metalike 1mm shkruan dy herë më shumë se stirolapsat e tjerë të zakonshëm. I gjeni ne 3 ngjyra blu, kuqe dhe zi.