Stilolaps Bia

L80.00

Compare

Description

Stilolaps Bia me gome që fshihet lehtësisht. Boja është e përbëre nga xhel temik ngjyrë blu. Maja e tij është 0.7mm. Zgjidhja e duhur për fëmijë dhe të rritur. Mund të fshijë dhe premtimet që nuk harrohen kurrë. Ngjyrë blu dhe kuq.