Stilolaps All Write Top Speed

L15.00

Compare

Description

Stilolapsat Top Speed me kapak janë të dizenjuar që të jenë shumë komfort. Kanë rezerv me bojë ngjyrë të kuqe të mbushur plotësisht dhe kjo i bën jetëgjatë në përdorim. Shkrimi juaj do jetë më I bukur.