Schneider Slider Edge XB

L100.00

Compare

Description

Stilolpas Schneider Edge XB me teknologjinë Ergonomik Triangle e cila sjell komfort gjatë shkrimit. ViscoGlide,një bojë hibride me performancë të lartë që kombinon tiparet më të mira të bojës tradicionale dhe bojës xhel. Thahet shumë shpejtë. E gjeni në shumë ngjyra.