Rapidograf

L35.00

Compare

Description

Rapid Roller Tip Pen AIHAO me majë te hollë metalike 0.5mm dhe me bojë me bazë ujin. Boja thahet shumë shpejt pas përdorimt dhe është shumë komfort në shkrim. Rezerva e tij është rimbushëse. E gjeni në ngjyrën blu .