Rapidograf Lantu

L23.00

Compare

Description

Rapid Lantu me bojë me bazë ujin dhe bojën në formë xheli. Maja e tij është 0.5mm. Boja thahet shumë shpejt pas përdorimt dhe është shumë komfort në shkrim. Rezerva e tij është rimbushëse. I gjeni në ngjyren blu dhe të kuqe.