Rapidograf Jetstream

L200.00

Compare

Description

Stilolaps rapid Jetstream me kapak me majë të hollë 0.7mm. Boja ngjyrë blu është pershtatur për tu thare menjeherë pas përdorimit. Ngjyrat e bojës që disponojmë janë: blu, kuq dhe zi.