Rapid UniPin

L120.00

Compare

Description

Rapid UniPin me majë të hollë. Rezistent ndaj ujit dhe nuk zbehet gjatë përdorimit. Majat variojne nga 0.1mm deri në 0.8mm. I gjeni në ngjyrat zi, blu dhe kuq.