Marker WB Schneider 290

L100.00

Compare

Description

Marker Whiteboard Schneider Maxx 290. Marker Schneider per tabele te bardhe dhe flipchart, me maje me diameter 2-3 mm. I disponueshem ne ngjyre blu, te kuq, te zi. Eshte 100% i fshishem nga tabela e bardhe. Mund te perdoret edhe ne siperfaqe te tjera.