Lapsa Infiniti

L20.00

Compare

Description

Lapsat Infiniti HB me majë plumbi janë zgjedhja e duhur pasi jane te dizenjuar me dru të vërtet dhe mprihen shumë lehtë. Ata nuk gërvishtin letrën dhe janë shumë komfort në përdorim. I gjeni në dizenjo me ngjyra të ndryshme.

Dizenjuar, krijuar dhe importuar për Shqipërinë ekskluzivisht vetëm nga Erion Ramovi.

Cdo produkt tjetër është fallso.