Korrektor Weibo

L65.00

Compare

Description

Korrektor stilolaps me majë metalike. Sasia 9 ml. Ka përmbajtë te lëngshme që thahet shumë shpejt pas përdorimit. Nuk ka aromë të rëndë. I përshtatshëm për fëmijë dhe shumë I lehtë në përdorim.