Korrektor Weib

L50.00

Compare

Description

Korrektor stilolaps Weib me maje metalike. Sasia 7 ml. Ka përmbajtë te lëngshme që thahet shumë shpejt pas përdorimit. Është I përshtatur me teknologjinë më të rë te mbrojtjes së mjedisit “Ozone Safe”. Nuk ka aromë të rëndë. I përshtatshëm për fëmijë dhe shumë i lehtë në përdorim.