Korrektor Uni

L200.00

Compare

Description

Korrektor stilolaps Uni me majë metalike. Sasia 8 ml. Ka përmbajtë te lëngshme që thahet shumë shpejt pas përdorimit. Nuk përmban Trichloroethane dhe kjo shmang aromën e rëndë. I përshtatshëm për fëmijë dhe shumë I lehtë në përdorim.