Korrektor Shirit

L60.00

Compare

Description

Korrektor shirit me gjatësi 8 metër dhe gjerësi 5 mm. Shumë i thjeshtë në përdorim. Pas përdorimit mund të shkruash menjëhërë mbi të pasi sipërfaqja e butë dhe e lëmuar ua lejon këtë. Është shumë efikas për fëmijët pasi nuk lë njolla. Korrektor i cili ka performancë të plotë zbardhimi ,ngjit me sipërfaqen e letrës ne mënyrë të menjëhershme si dhe është shumë i hollë. Nuk duket pas perdorimit. E gjeni në ngjyrat e paketimit: blu, portokalli, jeshile.