Korrektor Pointer

L40.00

Compare

Description

Korrektor stilolaps Pointer me majë metalike. Sasia 9 ml. Ka përmbajtë te lëngshme që thahet shumë shpejt pas përdorimit. Nuk ka aromë të rëndë. I përshtatshëm për fëmijë dhe shumë i lehtë në përdorim.