Korrektor Dolphin stilolaps

L50.00

Compare

Description

Korrektor stilolaps Dolphin me majë metalike.Sasia 7 ml. Ka përmbajtë te lëngshme që thahet shumë shpejt pas përdorimit. Është I përshtatur me teknologjinë më të rë te mbrojtjes së mjedisit “Ozone Safe”.
I përshtatshëm për fëmijë dhe shumë I lehtë në përdorim .