Korrektor Dolphin me furçë

L80.00

Compare

Description

Korrektor Dolphin me furçë.Ka përmbajtë te lëngshme që thahet shumë shpejt pas përdorimit. Furça është e ndërtuar me fije nailoni te buta. Gjithashtu është I përshtatur me teknologjinë më të rë
te mbrojtjes së mjedisit “Ozone Safe”. Jo vetëm korrektues por dhe dizenjues mbi letrat me ngjyrë të errët.
Shumë përdorime me nje produkt të vetëm.