Gomë Weibo 053

L40.00

Compare

Description

Goma Weibo është zgjidhja për cdo gabim tuajin. E ndërtuar në formën e një trekëndëshi 3D për komfortin e dorës tuaj. Fshin shumë mirë cdo laps dhe mbi të gjitha nuk gris fletët gjatë fshirjes.