Fshirëse Tabele 001

L80.00

Compare

Description

Fshirëse tabele.Fshin cdo lloj markeri. Përdoret mbi tabela dhe është shumë cilësore. Markerat mund ti vendosni mbi fshirëse pasi është e diznjuar në këtë mënyrë.