Fletore Cartolandia

L42.00

Compare

Description

Fletoret Cartolandia të madhësisë A5 (të zakonshme) me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto fletore I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Kapakët e tyre janë plastikë shumë e trashë me ngjyra të ndryshme transparente dhe për më tepër nuk keni nevojë për etiketë pasi fleta e parë është si e tillë. Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para.I gjeni me ḉmime fantastike.