Dosje pa ndarje

L340.00

Compare

Description

Dosje plastike pa ndarje. E gjeni në ngjyrat blu, jeshil, kuq dhe transparente. Është e organizuar në formë çantë dhe është shumë e lehtë. Ideale për ju dhe fëmijët tuaj mund ta përdorin si dosje dhe si cantë e vogël dore.