Dosje me ndarje

L420.00

Compare

Description

Dosje plastike me 3 ndarje për të organizuar dokumentet sipas emrave apo numrave. E gjeni në ngjyrat blu, jeshil, kuq dhe transparente. Është e organizuar në formë çantë dhe është shumë e lehtë. Ideale për ju dhe fëmijët tuaj mund ta përdorin si dosje dhe si cantë e vogël dore.