Dosje me ndarje A4

L450.00

Compare

Description

Dosje plastike A4 me 12 ndarje për të organizuar dokumentet sipas emrave apo numrave. E gjeni në ngjyrat jeshil, portokalli, rozë, blu. Është e organizuar në formë çantë me buton dhe është shumë e lehtë. Ideale për ju dhe fëmijët tuaj mund ta përdorin si dosje dhe si cantë e vogël dore.