Dosje me ndarje A4

L450.00

Compare

Description

Dosje plastike A4 me 12 ndarje për të organizuar dokumentet sipas emrave apo numrave.E gjeni në ngjyrat lejla, blu, verdh, rozë. Është e organizuar në formë çantë me buton dhe është shumë e lehtë.Ideale për ju dhe fëmijët tuaj mund ta përdorin si dosje dhe si cantë e vogël dore.