Dosje kartoni me personazhe

L60.00

Compare

Description

Dosje kartoni me personazhe dhe me llastik. Është shumë e lehtë. Fëmijët mund ta përdorin si dosje në klase. E dizenjuar me personazhe vizatimorë për vajza dhe djem .