Canon 52

L1,500.00

Compare
Categories: ,

Description

Besoni në bojën Canon për të siguruar cilësinë e shkëlqyer të printimit për të gjitha fotografitë dhe dokumentet tuaja. Boja Canon është dizajnuar posaçërisht për të punuar me printerët Canon për besueshmëri dhe performancë të lartë.

Lloji i printerit: Modelet Canon, PIXMA iP6210D, PIXMA iP6220D, PIXMA iP6310D