Bojra Druri 12*2

L120.00

Compare

Description

Ngjyra druri shumë të vecanta pasi jane 12 copë por nga dy anët e tyre kanë ngjyra të ndryshme prandaj bëhën 24 ngjyra në një pako. Kanë majë të fortë dhe janë shumë komforte në përdorim. Maja e tyre është 0.7mm.