Blloku Trendyline A4

L110.00

Compare

Description

Blloku Trendyline i madhësisë A4 me kapak me ngjyra të ndryshme. I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar.Të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. I gjeni me ḉmime fantastike.Me ngjitje në fillim që të mund të shkepusni fletët lehtë.