Bllok Notebook me Spirale

L55.00

Compare

Description

Bllok Notebook të madhësisë A5 (të zakonshme)me spirale dhe me kapak me ngjyra të ndryshme. Këto fletore I gjeni në versionet shkrimi ose matematike. Fleta e tyre është mjaftueshëm e lëmuar që ju apo fëmijët tuaj ta keni shumë komode në të shkruar. Kapakët e tyre janë material kartoni me shkëlqim që i bën ato të bukura në dukje dhe mund ti mbani pa mbështjellse duke iu kursyer kohë dhe para. Telat në formë spirale iu ofrojnë lehtësi në shkrim.