Bllok Lisho

L200.00

Compare

Description

Një dhuratë e bukur për njerëzit tuaj të vecantë. Ky bllok ka kapakët të mbuluar me tekstil me ngjyra të ndryshme. Fletët e tij janë të bardha dhe kjo iu jep lirshmëri në përdorimin e bllokut.