Bllok IVA

L180.00

Compare

Description

Blloku IVA i madhësisë A5 me kapak kartoni të lëmuar. E gjeni ne 3 versione: shkrimi, matematikë dhe me fletë të bardha.
Shumë ngjyra :blu, jeshil, kuq,vishnje. Shumë zgjedhje shumë kursim.