Bllok Ilijanum Exlusive A6

L130.00

Compare

Description

Fletore Ilijanum Exlusive A6 me 80 fletë me kapak të përbërë nga karton I trashë. Fleta e parë e fletores është e ideuar në formën e një etikete me të gjitha të dhënat e përdoruesit. Bardhësia e fletës bën që shkrimi juaj të duket shumë bukur dhe qartë. I gjeni me plot dizenjo të ndryshme.