Bllok Energy

L200.00

Compare

Description

Blloku Energy me ngjyrat më të bukura.ky bllok ka fletë 80 gram me kapak të përbërë nga karton I trashë. Fleta e parë e fletores është e ideuar në formën e një etikete me të gjitha të dhënat e përdoruesit. Bardhësia e fletës bën që shkrimi juaj të duket shumë bukur dhe qartë. I gjeni matematike dhe shkrimi.